Uslijed potresa koji je pogodio, između ostalih i područje naše Općine, obavještavam sve građane općine Dvor da su na terenu timovi za popis štete, ali ne i procjenu, da  se na terenu dijeli humanitarna pomoć (hrana, voda i higijenske potrepštine) koju dijele djelatnici i volonteri Općinskog društva Crvenog križa Dvor, te da će sutra 03.01.2021. na terenu biti vozilo AUTO-LJESTVE za pomoć pri uklanjanju oštećenih dimnjaka.

Djelatnici Komunalca su na raspolaganju za pomoć pri saniranju manjih građevinskih popravaka.

Ukoliko procijenite da sami možete sanirati nastala oštećenja, a potreban vam je samo građevinski materijal (crijep, cigla, letva, cement, pijesak)molimo javite  na dolje navedene kontakte.  U slučaju potrebe moguće je osigurati i dovoz istog.

Molimo stanovnike koji nisu bili kod kuće ili eventualno do njih nije došao tim za popis štete ili tim za humanitarnu pomoć da se jave u Općinu Dvor na telefon: 044/525-280, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt: Načelnik Nikola Arbutina: 099/2871071
Zamjenik načelnika Franjo Juranović: 099/8000582
Zamjenik načelnika Milan Rudić: 091/7917050